Tilausehdot

 

1. Yleistä

Nämä toimitusehdot sisältävät Boost Gymin ylläpitämän verkkokaupan käyttöä koskevat ehdot.

Palveluntarjoajan yhteystiedot:

Bejaw Oy
Ratakatu 63
10300 Karjaa
Y-tunnus: 2890434-3

Ostaessaan tuotteita Boost Gymin verkkokaupasta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Boost Gymin verkkokaupan (myöh. ”Palvelu”) sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Boost Gymille (myöh. ”Palveluntarjoaja”).

 

2. Henkilötiedot ja niiden käyttö

Palveluntarjoaja vastaa asiakkaan antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja asiakkaan yksityisyydensuojan säilymisestä. Asiakkaan antamat tiedot saatetaan tallentaa Palveluntarjoajan asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterin sisältö ja ylläpito on avattu tarkemmin Palvelun tietosuojaselosteessa.

Palvelun käyttämisessä pakollisia tietoja ovat asiakkaan etunimi, sukunimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Palveluntarjoaja ei koskaan luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos asiakas on antanut tähän suostumuksensa.

 

3. Tilaaminen verkkokaupasta

Sitova kauppasopimus asiakkaan ja Palveluntarjoajan välillä syntyy, kun Palveluntarjoaja on vahvistanut asiakkaan Palvelun kautta tekemän tilauksen. Vahvistus tapahtuu, kun Palveluntarjoaja saa asiakkaan maksusuorituksen tililleen. Tuotteita lähetetään vain Suomeen.

 

4. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina Palvelun sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Mahdolliset asiakkaan käytössä olevat alennuskoodit syötetään tilausta vahvistettaessa, jonka jälkeen verkkokauppa laskee tilaukselle uuden alennetun hinnan.

 

5. Maksutavat

Tuotteet maksetaan välittömästi tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

  

6. Toimitus

Tilattu tuote on asiakkaan käytettävissä heti maksutapahtuman jälkeen tai riippuen tilatun tuotteen voimassaoloajasta. Salikortit ladataan 24 tunnin sisällä maksusta.

 

7. Reklamaatiot ja palautus

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin kello 10–18, puh. 044 744 3390 (pvm/mpm) tai sähköpostitse info@boostgym.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ajanvarauksen InBody-mittaukseen voit perua 24 tunnin sisällä tilauksesta.