BOOST GYM

Boost your body and mind.

Bangatan 63, Karis

Receptionen stängd 13.6–10.7. Du når oss via telefon (0447443390/ 0405129980) eller via mail info@boostgym.fi. 

Ett modernt gym i centrum av karis

Välkommen att träna och må bra! 

Boost Gym är ett mångsidigt gym mitt i Karis. Vårt mål är att erbjuda dig ett tryggt ställe att nå dina mål inom träning. Vi vill kombinera ett traditionellt gym med ett brett utbud av maskiner för att du ska ha möjligheten att träna på det sätt som passar dig bäst.  

Vid sidan av det traditionella gymmet har vi också ett område för funktionell träning där du kan utnyttja fria ytor att utöva träning med egen kroppsvikt eller använda dig av småredskap.  

Hos oss kan du träna med enmånadskort eller fortlöpande medlemskap, betala per gång eller utnyttja vår samarbetspartner Lyftes träningspass med det förmånliga kombinationskortet.

Första träningen hos oss är alltid gratis. Ta gärna kontakt ifall du behöver hjälp med att komma igång eller önskar dig en rundtur på gymmet.

Nyhet: Kryoterapi

Kryoterapi är en mångsidig och snabb behandling som kan försnabba återhämtningen efter skador, minska svullnad och postoperativa sår, lätta muskelvärk och migren, hjälpa hanteringen av kronisk smärta och stress, öka välmåendet och skönhet i allmänhet och förbättra idrottsprestanda.

Kryoterapi

1 gång = 22 €
3 gång = 60 €
5 gång = 85 €
10 gång = 150 €

Cryo facial-ansiktsvård

1 gång = 12 €
10 gång = 80 €

Välkommen!

inbody-mätning

Följ upp dina framsteg och få resultat

InBody-kroppssammansättningsmätningen ger en objektiv bild av kroppen. InBody- mätningen är till hjälp vid uppföljningen av hälsa, matvanor, viktkontroll och vid andra levnadsförändringar. Förberedelser inför InBody-mätningen:

  • Undvik idrott, bastu eller dusch före mätningen.
  • Stå minst 5 minuter före mätningen.
  • För att få den rätta vikten, klä dig i tunna kläder.
  • Uppföljningsmätningarna borde göras vid liknande förhållanden som tidigare.

Inbody-mätningen kostar 25 €, ingen tidsbokning krävs.

Boost Deli – Sallad & Smoothies

Kosten är halva träningen

I oktober 2019 fick vi äntligen öppna Boost Deli – ett ställe där det serveras hälsosam lunch på vardagar. Salladsbaren innehåller ett mångsidigt salladsbord med goda och näringsrika alternativ för dig som vill njuta av en hälsosam och förmånlig lunch. I Boost Deli kan du välja mellan två olika storlekar – liten (5,90€) eller stor (8,90€). Ifall du enabrt vill ha lite mellanmål efter träningen har vi också t.ex. kaffe (1,50€) och  smoothies varje dag som man kan köpa med. Smoothien är ca 0,5l och kostar 4,50€.

Boost Deli är en av de sakerna vi vill erbjuda våra kunder för att det ska vara så lätt som möjligt att upprätthålla ett hälsosamt liv. Hur låter det med ett träningspass uppe på vårt mångsidiga gym, och efter det en god och hälsosam lunch för att sätta återhämtningen igång genast?

Boost Deli är öppet samtidigt som receptionen.

Hyr en badtunna

Glöm inte att slappna av

Hos oss kan du också hyra en badtunna för lite avslappning och lyx i din vardag. Perfekt för dig som ska ordna en födelsedagsfest, sommarfest eller annars bara vill testa något annorlunda med vänner eller familj.

Pris: sö–to 50 €/dygn, fr–sö 75 €/dygn, hela veckoslutet 150 €

Ved och hemkörning ingår inte i priset.

Kontakta Jari 040 512 9980 eller Bea 044 744 3390.

Kolla in vår nya nätbutik!

Hur kom BOOST till?

En sommarkväll 2017 diskuterade vi hur det saknas ett välmåendecenter i Karis. Ett ställe där man kan utföra mångsidigt olika träningsformer och dessutom ta en kaffe och smoothie med en kompis efteråt. Ett ställe som utstrålar balans och välmående, där man kan träna utan att känna ett måste av att prestera och leverera, men som ändå har allt man behöver för att nå de resultat man vill ha. Och där startade alltihopa.

Boost är ett nytt gym mitt i Karis centrum där målet är att erbjuda en avslappnad och trevlig träningsmiljö, där fokuset ligger på välmående och en balanserad livsstil. Företagaren, Beatrice Weckström, vill att alla ska känna sig välkomna och känna glädjen som träning ger.

BOOST YOUR BODY AND MIND

Tanken är att skapa ett centrum för välmåendetjänster, där allt man behöver finns under ett och samma tak. Om du njuter av att träna på gym finns det ypperliga möjligeter för det, men ifall du tycker om att träna i grupp kan du göra det också – yogastudion Lyfte erbjuder olika grupptimmar både morgon och kväll. Yoga, qigong eller funktionell träning- något för dig kanske?

Börja träna idag!

Key to balance – No pain, no champagne

Kontakt

15 + 5 =

Ring

+(358) 44 7443390

Adress

Bangatan 63
10300 KARIS

OBS! Det är 16 års åldergräns på Boost Gym. Vänligen ta detta i beaktande vid köptillfället.