BOOST GYM

Boost your body and mind.

 

 

Ratakatu 63, Karjaa

Respan uudet aukioloajat 3. elokuuta lähtien

Respa on auki seuraavasti maanantaista 3.8. lähtien:

Ma: 14–19
Ti–To: 14–20

Muina aikoina ota yhteyttä info(at)boostgym.fi tai 044 744 3390 (Bea). Avaimella pääset treenaamaan 05:00–23:00 aikana.

Moderni kuntosali keskellä Karjaata

Tervetuloa treenaamaan ja voimaan hyvin!

Boost Gym är ett mångsidigt gym mitt i Karis. Vårt mål är att erbjuda dig ett tryggt ställe att nå dina mål inom träning. Vi vill kombinera ett traditionellt gym med ett brett utbud av maskiner för att du ska ha möjligheten att träna på det sätt som passar dig bäst.  

Vid sidan av det traditionella gymmet har vi också ett område för funktionell träning där du kan utnyttja fria ytor att utöva träning med egen kroppsvikt eller använda dig av småredskap.  

Hos oss kan du träna med enmånadskort eller fortlöpande medlemskap, betala per gång eller utnyttja vår samarbetspartner Lyftes träningspass med det förmånliga kombinationskortet.

Första träningen hos oss är alltid gratis. Ta gärna kontakt ifall du behöver hjälp med att komma igång eller önskar dig en rundtur på gymmet.

Uutta tulossa …

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Inbody-Mittaus

Seuraa edistymistäsi ja saavuta tuloksia

InBody mittaus on helppo tapa kartoittaa kehon fyysinen tila ja nähdä mahdollisia puutostiloja, mitata lihastasapainoa sekä esimerkiksi kehon rasvaprosentin. Varataksenne ajan InBody mittaukseen teidän ei tarvitse olla Boost Gymin jäsen.

Ajanvaraus joko sähköpostitse info@boostgym.fi, puhelimitse 044 744 3390 (Bea) tai paikan päällä salilla.

Boost Deli – SalaD & Smoothies

Ravinto on puoli treeniä

Lokakuussa 2019 saimme vihdoin avattua Boost Delin – paikan jossa tarjoillaan sekä terveellistä aamupalaa että lounasta arkipäivisin. Salaattibaari sisältää monipuolisen salaattipöydän, josta voit valita tervellisten sekä tuoreiden raaka-aineiden valikoimasta maukkaan lounaan mukaan. 

Boost Delissä voit valita kahden salaattikoon välillä – pieni (5,90€) tai iso (8,90€). Jos kaipaat ainoastaan pientä välipalaa treenin jälkeen voit myös ottaa mukaan smoothien tai kahvin (1,50€). Smoothie on noin 0,5l ja maksaa 4,50€.

Boost Deli on yksi lisäpalvelu jonka tahdomme tarjota meidän asiakkaille jotta terveellisten tapojen ylläpitäminen olisi mahdollisimman helppoa. Miltä kuullostaa treeni meidän monipuolisella kuntosalilla ja tämän jälkeen terveellinen lounas, jotta palautuminen saataisiin käyntiin mahdollisimman nopeasti.

Boost Deli palvelee respan aukiolon mukaan.

Vuokraa palju

Älä unohda rentoutua

Lisää arkeen ripaus luksusta vuokraamalla palju. Täydellinen lisä syntymäpäiväiville, kesän juhliin tai kun haluat kokeilla jotain erilaista ystävien tai perheen seurassa.

Hinta: su–to 50 €/vrk, pe–su 75 €/vrk, koko viikonloppu 150 €

Polttopuut ja kotiinkuljetus eivät sisälly hintaan.

Soita Jarille 040 512 9980 tai Bealle 044 744 3390.

 

Miten BOOST sai alkunsa? 

Kesällä 2017 keskustelimme siitä, miten Karjaalla ei ole yhtään hyvinvointikeskusta. Paikkaa, jossa voisi harjoittaa eri liikuntamuoteja ja sen jälkeen nauttia kahvista ja smoothiesta ystävän kanssa. Paikka, joka säteilee hyvinvointia sekä tasapainossa olevia elämäntapoja, mutta joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut tulosten saamiseen. Ja siitä se kaikki sitten lähti. Boost your body and mind.

BOOST on uusi kuntosali Karjaan keskustassa, missä tavoitteena on luoda rento ja mukava treeniympäristö, jossa keskeisessä osassa on tasapaino sekä kehon ja mielen hyvinvointi. Yrittäjä, Beatrice Weckström, haluaa että kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi sekä saavat nauttia treenin tuomasta ilosta sekä hyvästä fiiliksestä.

BOOST YOUR BODY AND MIND

Ideana on luoda keskus hyvinvointipalveluille- paikka jossa kaikki mitä tarvitset löytyvät saman katon alta. Jos nautit salitreenistä, siihen on oiva mahdollisuus laadukkaalla kuntosalilla. Jos ryhmäliikunta on enemmän sinun juttusi, jogastudio Lyfte tarjoaa erillaisia tunteja aamuin sekä illoin. Joga, qigong tai toiminnallinen treeni – ehkä jotain sinulle sopivaa?

Aloita treenaaminen tänään!

Key to balance – No pain, no champagne

ota yhteyttä

5 + 3 =

soita

+(358) 44 700 43 90

OSOITE

Ratakatu  63
10300 KAJAA