BOOST GYM

"Boost your body and mind" Bangatan 63 Ratakatu

HUOM! 

Respalla on vaihtelevat aukioloajat viikolla 40-41! Respa suljettu pe.4.10. 7.10, 8.10 ja 9.10 respa auki klo.18-20. Maanantaina 7.10 ei ole aamurespaa. Kannattaa seurata Boostin FB-sivuja! 

Miten BOOST sai alkunsa? 

Viime kesänä keskustelimme siitä, miten Karjaalla ei ole yhtäkään hyvinvointikeskusta. Paikkaa, jossa voisi harjoittaa eri liikuntamuoteja ja sen jälkeen nauttia kahvista ja smoothiesta ystävän kanssa. Paikka, joka säteilee hyvinvointia sekä tasapainossa olevia elämäntapoja, mutta joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut tulosten saamiseen. Ja siitä se kaikki sitten lähti. Boost your body and mind.

BOOST on uusi kuntosali Karjaan keskustassa, missä tavoitteena on luoda rento ja mukava treeniympäristö, jossa keskeisessä osassa on tasapaino sekä kehon ja mielen hyvinvointi. Yrittäjä, Beatrice Weckström, haluaa että kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi sekä saavat nauttia treenin tuomasta ilosta sekä hyvästä fiiliksestä.

BOOST YOUR BODY AND MIND

Ideana on luoda keskus hyvinvointipalveluille- paikka jossa kaikki mitä tarvitset löytyvät saman katon alta. Jos nautit salitreenistä, siihen on oiva mahdollisuus laadukkaalla kuntosalilla. Jos ryhmäliikunta on enemmän sinun juttusi, jogastudio Lyfte tarjoaa erillaisia tunteja aamuin sekä illoin. Joga, qigong tai toiminnallinen treeni – ehkä jotain sinulle sopivaa?

AAMIAINEN!

Arkiaamuisin on tarjolla tuore aamupalabuffetti kello 07-10 välillä. Aamupalan hinta on 5€. Valmistautukaa siis kahvitteluhetkiin smoothien ja avokadotoastien kera!

ALKAA TREENATA TÄNÄÄN!

Key to balance – No pain, no champagne

ota yhteyttä

6 + 3 =

soita

+(358) 44 700 43 90

OSOITE

Ratakatu  63
10300 KAJAA